3 ianuarie 2015

Multumesc 2014! Bine ai venit 2015!
La fiecare început de an auzim aceleaşi replici: "Un nou an, un nou eu", "Anul acesta voi fi mai bun/ă", "Anul acesta o să ..". Dar câţi dintre noi ne ţinem de aceste promisiuni? Prea puţini..
Însa da, anul acesta îl încep cu o nouă mentalitate, un nou motiv să schimb ceva lucruri, un nou start într-un nou an.

2014 m-a învaţat că nu trebuie să îmi pese de ceilalţi mai mult decât îmi pasă de mine. 2014 mi-a demonstrat că uneori e bine să îţi asculţi inima, în pofida consecinţelor dureroase. De ce? Pentru că la un moment dat tot vom simţi o durere, aşa că măcar să fie o durere care ştim de unde vine şi ştim că a meritat. Orice şut în posterior chiar este un pas înainte, trebuie doar să fim conştienţi de el.
2014 m-a schimbat. Mult. Nu credeam că e posibil aşa ceva, dar sunt mândră de mine. Când privesc în oglindă văd, în sfârşit, o fată de care sunt mândră. O fată care a învăţat să rişte pentru binele ei, o fată care şi-a demonstrat că poate să fie îndrăzneaţă, o fată simplă care a crescut. O fată care, în sfârşit, se vede frumoasă, se simte bine în pielea ei. O fată care s-a maturizat, aşa un pic, şi care a învăţat să-şi pună binele deasupra binelui celui de lângă ea. Nu spun că a învăţat să fie egoistă, ci spun că a învăţat să-şi vadă şi ea de interesul ei.

Şi credeţi-mă că uneori e mai bine aşa. E bine să ieşim din zona noastră de comfort şi să descoperim că lumea e al naibii de mare şi plină de surprize. Există şi fericire, există şi multă tristeţe, dar stă în puterea noastră ce alegem să vedem şi ce alegem să facem în legătură cu asta. Putem să decidem că vrem să fim fericiţi sau putem să stăm ascunşi într-un colţ şi să ne plângem că viaţa trece pe lângă noi fără să ne dăm seama ce ratăm.

Aşa că alegeţi una dintre variante şi asumaţi-vă asta! Nu regretaţi nimic. Faceţi ce vă spune inima. Mereu. Chiar dacă raţiunea spune că nu e bine, voi lăsaţi-vă duşi de inimă pentru că nu veţi avea remuşcari. De ce? Pentru că veţi fi împăcaţi cu ideea că aţi încercat şi nu v-a reuşit. Sau veţi fi surprinşi şi veţi vedea că a dat roade acea doză mică de tupeu. :) You never know, right?

Revin şi spun, ieşiti din zona de comfort, fiţi îndrăzneţi şi nu veţi regreta. Să nu vă fie ruşine de voi, să nu vă ascundeţi, fiţi voi, aşa cum o simţiţi în fiecare celulă a corpului. Fiţi ciudaţi, fiţi speciali, fiţi voi, indiferent de ce spun cei de lângă. Stay true to who you are 'cause it's the right thing to do. Chiar dacă veţi cădea, o să vă ridicaţi. Simplu, nu? Cazi, te ridici, te scuturi, ridici fruntea sus şi treci mai departe pentru că nu e loc de privit înapoi. Nu regretaţi nimic. Asumaţi-vă fiecare alegere şi niciodată, dar niciodată nu vă cautaţi scuze pentru deciziile luate. În momentul respectiv aţi ales să fie aşa, nu vă gândiţi mai apoi că aţi avut un moment de slăbiciune. Greşit. Fiecare decizie pe care o luaţi, fiecare alegere pe care o faceţi, o faceţi pentru că aşa simţiti, deci să nu vă fie ruşine de chestia asta. Indiferent ce o să fie. Învăţaţi să vă împăcaţi cu voi pentru că, în definitiv, noi ne avem pe noi până la capăt. :)

Prin urmare, dorinţa mea pentru 2015 e să continui pe acest drum, să nu îmi pierd încrederea în mine, să nu pierd scânteia asta ce s-a aprins în mine. Şi asta vă doresc şi vouă: să vă găsiţi acea scânteie care vă va face să străluciţi, tare şi al naibii de luminos. Sunteţi frumoşi, sunteţi speciali şi al naibii de greu de înlocuit. Nu uitaţi asta şi începeţi să credeţi asta pentru că dacă o să faceţi aşa ceva, se vor deschide câteva uşi în viaţa voastră :)

V-am pupat şi v-am urat să aveţi parte de un 2015 genial, memorabil şi al naibii de adevărat! Un comentariu:

  1. Hei Adri , ai drepatete in tot ce ai spus si da si pe mine m-a schimbat 2014 poate nu ,exact, cum mi-as fi dorit dar stiu ca mai este timp sa invat si cum altfel daca nu prin greseli .
    Iti doresc un an nou fericit.

    RăspundețiȘtergere

Pot conta pe tine sa-mi spui ce crezi ♥