20 decembrie 2013

I can only be the change I want to see..    Şi pornind de la versurile lui Katy Perry, vă spun 'Bine v-am regăsit!' :) 


    În ultimele săptămâni mi-am tot pus întrebări de genul "Ce înseamnă să fii blogger?", "Pentru cine scrii?", "Cum faci faţă schimbărilor?" şi tot aşa. Astăzi însă m-am trezit, în sfârşit, cu o poftă de scris, o poftă care nu se mai făcuse simţită de foarte, dar foarte multă vreme. Nu am scuze şi nici nu caut, nu am mai fost prezentă pe aici din simplul fapt că nu am mai simţit acel imbold de a scrie. Aşa cum spunea o prietenă foarte bună "Life gets hectic" şi aşa este, cu toţii o simţim pe pielea noastră. Şi atunci, de ce să îmi bat joc şi să scriu doar de dragul de a fi acolo o postare pe zi în care să mă plâng de viaţa agitată sau de cine ştie ce alt lucru. Mai bine am luat decizia să iau acea pauză gigantică în care am lăsat blogul să prindă praf  şi acum, astăzi, vă scriu rândurile astea cu zâmbetul pe buze. Sentimentul de familiaritate şi căldură deja îl simt cu fiecare cuvânt pe care îl tastez. Da, mi-era dor să-mi aştern ideile pe blog, dar efectiv au fost zile în care stăteam şi mă uitam în gol sau alte zile în care mă lăsam prinsă în viaţă şi uitam de tot şi de toate.. Scuze are toată lumea.
 
    Acum, ca să revin la întrebările de la care am plecat. Ce înseamnă pentru mine să fiu blogger? Înseamnă să scriu postări din care lumea să tragă vreo învăţătură sau postări care să ajute lumea să se relaxeze şi să se bucure de ceea ce au. Dar asta înseamnă că scriu pentru voi, nu? Mnu neapărat, scriu şi pentru mine, pentru a mă destinde la rându-mi şi a-mi mai elibera demonii interiori. În ultimele luni s-au petrecut destule evenimente, ca să le zic asa, dar ştiţi prea bine că nu sunt genul să mă laud într-una. E destul să spun doar că am găsit o rază de lumină şi de speranţă şi pentru sufletul meu. Şi, partea cea mai tare, am descoperit cât de bine e să fii leneş :)) Dap, aţi auzit bine! Dacă descopeream aşa ceva încă din liceu nu mai eram astăzi aici, dar, ei bine, ştim cu toţii că nu e 100% bine să fii leneş -_- Aşa că o să încerc să-mi revin şi să mă pun cu burta pe carte pentru a nu prinde vreo restanţă.
     Întotdeauna am fost de părere că respectul se câştigă greu şi se pierde uşor. Nu pot decât să sper că eu nu l-am pierdut pe al vostru prin absenţa asta. Uneori am nevoie efectiv să mă distanţez de toată agitaţia asta socială -aparent nu sunt aşa un pitic social, ci doar unul comod- şi să-mi recapăt liniştea mea de care am nevoie. Am să încerc în anul ce vine să-mi revin cât de cât pe o linie de plutire şi să fiu mai prezentă, atât de dragul vostru, cât şi al meu.
    Rubrici sunt o mie şi una :)) Toate abandonate şi puse să prindă praf prin ungherele calculatorului. Niciodată nu am fost consecventă o.O Am să încerc să le mai aduc la viaţă şi să le mai anim aşa puţintel. Sau poate voi mai face vreo pagină (gen Recenzii) în care să trec în revistă ce seriale urmăresc plus o micuţă descriere pentru fiecare, dar nu promit nimic. Şi poate să fac un colaj cu albumele pe care le am prin laptop şi le ascult pe rând câte vreo 2-3 zile în şir (în cel mai bun caz) :)) Normal că obsesiile mele sunt la fel de numeroase şi se înmulţesc mai ceva ca iepuraşii scăpaţi din cuşcă. Cu cititul stau relativ bine, norocul meu cu AziCitesc că mă ţin pe linia de plutire. De vreo 2 zile am început să-mi revin şi cu ebookurile, deci sunt relativ okei.

   Să vă mai înnebunesc iarăşi cu site-ul unde îmi mai mânânc din timp? Hai că vă las doar un singur link şi o să mai fac o altă păginuţă în care să vă las linkurile spre articolele pe care le-am mai scris pe acolo şi cu recenziile care le găsiţi acolo. Dacă nu mai aveţi răbdare, uitaţi aici AziCitesc. Have fun :)

  Cam atâtica aveam să vă mai spun! Ne auzim cât de curând cu noile modificări. Şi ca să fiu eficientă, mă pun pe treabă acuşica, cât încă mă mai ţine această nouă energie!!

Vă urez o vacanţă plăcută, relaxantă şi plină de bucurii!!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pot conta pe tine sa-mi spui ce crezi ♥