5 octombrie 2013

If you're looking for love..        Când sentimentele i se învălmăşesc în inimă şi gândurile se frământă între ele, ideile, groaza şi frica o fac să tremure, să plângă, să-şi piardă speranţa. Când totul ameninţă să se prăbuşească, ea se simte mică, deteriorată, goală pe dinăuntru. Când realitatea îi sfâşâie visele, sufletul ei sângerează, iar obrajii ei sunt scăldaţi în lacrimi calde.
         Dar ea.. ei îi este frică să iubească. Nu, nu e aşa, iubeşte din tot sufletul. Ei îi este frică să iubească prea mult. Dar ce înseamnă prea mult? Cum poţi să ştii când iubeşti prea mult? Oare să fie când fiecare lucru mărunt îi aduce aminte de el? Sau poate când îşi aduce aminte de nevoile lui şi nu de ale ei? Sau poate ştie că iubeşte prea mult când uită cât de nesigură este pe ea, cât de mică şi defectă se simte? Aia să fie?
          Dar ce înseamnă să iubeşti? Cum poţi să pui degetul pe acel sentiment şi să-i spui: "tu eşti iubire"? Nu poţi. Pentru că fiecare iubeşte diferit, fiecare reacţionează diferit. Iubirea se manifestă diferit, este un sentiment unic pentru fiecare în parte. Şi atunci cum poţi să ştii că iubeşti şi nu e altceva? Păi nu poţi, tehnic. Dar o simţi cu toată fiinţa că este iubire. Ştii că în momentul în care te trezeşti şi acel cineva este prezent în gândurile tale, în clipa în care citeşti acel "bună dimineaţa" şi brusc zâmbetul îţi invadează chipul. Ştii că în clipa în care te gândeşti la acel cineva vibrezi cu toată fiinţa ta. Ştii că în secunda în care vorbeşti cu acel cineva inima îţi pompează sângele mult mai repede. Ştii cu inima şi cu sufletul că ală e sentimentul cel mai pur şi mai înălţător. Şi atunci.. atunci vrei să fii o persoană mai bună, vrei să înveţi tot ce nu ştii pentru a putea deveni ceea ce celălalt are nevoie, în acel moment vrei să poţi muta munţii din loc şi ai da luna şi stelele de pe cer pentru a-l face pe celălalt să zâmbească.

           Şi totuşi ai momente în care nesiguranţa te prinde din urmă şi îşi pune ghearele reci şi-ţi strânge inima şi atunci nu mai ştii dacă iubeşti sau e doar în imaginaţia ta..Poate nu vei putea ştii niciodată ce este acel ceva care-ţi face inima să ticăie, care-ţi încălzeşte sufletul şi care-ţi pune sângele în mişcare. Nu ştii dacă este iubire, dar cu siguranţă este ceva.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pot conta pe tine sa-mi spui ce crezi ♥