14 septembrie 2013

Doar atât..
Când s-au cunoscut ea era doar o fată, iar el doar un băiat..Iar apoi, fiecare secundă a fiecărui minut din fiecare oră a fiecărei zile era o binecuvântare, pentru că ei doi deveneau unul. El şi ea se îndrăgosteau şi nici măcar nu ştiau, totul părea atât de firesc şi sentimentele veneau de la sine.
Tachinările şi certurile dureau de fiecare dată şi încet-încet îşi dădeau seama cât însemnau unul pentru celălalt. Dar ea era nesigură, iar el trata lucrurile ca şi cum i s-ar cuveni, iar ea.. ea nu mai putea. Certurile au început să explodeze şi să escaladeze dimensiuni necunoscute, dar pe cât de mult se certau, pe atât de mult durea liniştea de după, iar împăcarea era mai dulce ca niciodată.
Adevărul a ieşit la iveală, iar ea, cu inima uşoară, i-a mărtusirit că el este universul ei, iar el i-a promis fericirea. De atunci el şi ea sunt recunoscători că se cunosc, iar ea speră ca durerea să stea departe, iar el.. el speră să-şi poată ţină promisiunea.

Dar ei nu se cunosc. Mâna ei nu a desenat conturul feţei lui, mâna lui nu i-a mângâiat umerii... Buzele ei nu le-au dezmierdat pe ale lui, buzele lui nu i-au şoptit la ureche vorbe dulci... Trupurile lor nu au fost nicicând aproape... Pentru că ei sunt străini. Ei sunt doar feţe în mulţime, doar două suflete îngemănate şi despărţite de lumea reală. Iar ea e doar o fată..el e doar un băiat.
5 comentarii:

 1. Cand s-au cunoscut, ea statea pe o banca in fata mall-ului, iar cealalta ea a chemat-o inauntru. Cealalta ea era super energica, parea chiar vie fiindca se certase cu El-ul de mai sus. Dupa ce ele au mancat gogosi si au baut cafea inghetatoare de creiere, ele au vazut dintr-o data o mare plina de morse si au inceput sa se simta bine, desi El-ul tot isi facea aparitia prin gandurile Ei. Intr-un final, cand ele s-au despartit, El a vorbit cu Ea si asa a aparut povestea de mai sus <3 E o poveste de nu scris o carte/facut un film/serial/scris la ziar/anuntat la radio :3 Vezi? Doua puncte trei! :)) >:D<

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. doua puncte 3 ma ucizi :)) tot spooky mi se pare cifra asta :)) si mersi, iubita mea mica :o3 luv ya :*:*:*

   Ștergere
 2. Aww! :3 ai scris asa frumos ,in prima parte m-am cam regasit :"> imi era dor sa te citesc! >:D<

  RăspundețiȘtergere

Pot conta pe tine sa-mi spui ce crezi ♥