6 august 2013

Primele 100 de cuvinte


Hei, voi!! Ce mai faceţi? Cum o mai duceţi? Aţi început să vă panicaţi pentru că vacanţa aproape a trecut? :)) Urât din partea mea să râd, dar este pentru prima dată când mă simt bine că vine septembrie. *iubesc facultăţile!! :))*

Hai să revenim la oile noastre. Mi-am adus aminte de ceva rubrici pe care le'am lăsat să se prăfuiască bine de tot, dar am de gând să le aduc iar în 'lumina  reflectoarelor'!! De asemenea, m'am gândit şi la nişte surprize pentru voi, dar încă nu este nimic pus bine de tot la punct, însă curând.. foarte curând.

Astăzi, readuc la viaţă o rubrică pornită de către Rosia_lady pe blogul ei Romance of pages şi anume 'Primele 100 de cuvinte'. Deşi mai am jumătate din Chimie perfectă *vă implor să nu citiţi aşa ceva, dar vă povestesc mai multe în recenzie*, am decis să vă arăt cum începe 'Încă o zi' :) Enjoy!!


Lăsaţi-mă să ghicesc. Vreţi să ştiţi de ce
am încercat să mă sinucid.

Primele cuvinte pe care mi le-a spus
Chick Benetto

Aceasta este o poveste despre o familie şi, pentru că e vorba şi despre o stafie, s-ar putea numi o poveste cu stafii. Dar orice familie are o astfel de poveste. Cei morţi stau la masă cu noi multă vreme după ce s-au prăpădit.

Aceasta este povestea lui Charles „Chick” Benetto. Nu el era stafia de care am pomenit. El era cât se poate de real. L-am găsit într-o dimineaţă de duminică în tribunele unui stadion din Liga Mică, purtând o jachetă bleumarin şi mestecând gumă mentolată. Poate îl mai ţineţi minte din vremurile când juca baseball.


-------------
Mie mi se pare interesantă şi lejeră, dar n'am citit decât 15 pagini, mâine intru cu adevărat 'în  pâine'.
Astă seară mă mai distrez cu Clişee perfecte Chimie perfectă.
Staţi aproape pentru o recenzie cu adevărat şocantă :))

Să aveţi o săptămână genială!!XoXo,
Adry ♥

2 comentarii:

  1. Clisee perfecte , huh? Abia astept recenzia :).
    "Inca o zi" suna interesant. Si cam suna a carte lejera , ce pot sa zic . De fapt , suna ca un film Disney :D ... oricum , n-am de unde sa stiu .

    RăspundețiȘtergere

Pot conta pe tine sa-mi spui ce crezi ♥