10 februarie 2013

Strike #47


Aşa cum am promis, iată recenzia la 'Trezită în Zori de Zi' de C.C. Hunter, volumul al doilea al seriei 'Show Falls'. Enjoy! :)

Câteva idei: Aventurile lui Kylie continuă şi în acest volum absolut mindblowing! Cine-a spus că viaţa de adolescent e uşoară nu a fost în pielea lui Kylie: o nouă fantomă o bântuie şi-i chinuie zilele, refuzând să-i spună care persoană dragă ei va avea de suferit. Super-vârcolacul Lucas este plecat cu Fredericka şi Kylie are nişte vise ciudate cu el ca punct de atracţie. Derek îi dă bătăi de cap şi pe deasupra Trey încearcă să revină în viaţa ei. Tatăl ei adevărat nu mai poate sta prea mult cu ea şi se simte sigură. Oare va afla Kylie ce este cu adevărat? Şi, mai ales, o va ajuta aflarea adevărului să-şi rezolve şi celelalte probleme ?!
 
Citate: O poveste frumoasă care te face să-ţi dai seama că viaţa deşi are suişuri şi coborâşuri merită trăită, cu tot cu enigmele ei!

·   În acel moment, Kylie îşi dădu seama că dragostea nu avea graniţe, că nu putea să fie oprită nici măcar de moarte. Dragostea nu avea temperatură. Poate că să fii rece nu era în totalitate un lucru rău. Se sprijini de el şi căuta alinare în apropierea lor fizică.
·  El îi puse o mână pe obraz.
-Dar am fost. Te-am văzut când ai făcut primii paşi. Când ai căzut de pe bicicletă şi ţi-ai rupt mâna, am încercat să te prind. Ai trecut direct prin mine. Şi-ţi aminteşti ziua când ai picat testul la algebră şi te-ai supărat aşa de tare că ai fugit de la ore şi ţi-ai aprins o ţigară?
Kylie se încruntă.
-Urăsc algebra. Dar nici ţigara nu mi-a plăcut.
-Nici mie, chicoti el. Am fost aici tot timpul, Kylie, dar nu mai pot sta.
·  -Eşti gol.
O, Doamne, chiar spusese asta?
-Ştiu. De obicei, aşa fac duş.
·  -Poartă vreuna dintre voi tanga? întrebă Miranda arătându-le o pereche de chiloţi roşii cu şnur.
-Eu nu, spuse Kylie. Mie îmi plac bikinii obişnuiţi.
-Pentru mine personal, dacă porţi tanga e ca şi cum ai folosi aţă dentară pentru fund, spuse Della şi toate trei izbucniră în râs.


Părerea mea: Deşi am terminat cartea asta de mai bine de o lună, încă mai zâmbesc ca o toantă când citesc pasajele pe care le-am marcat ca drăguţe. Nu pot să nu scap vreun suspin şi vreun oftat. Cartea asta îmi demonstrează încă o dată că viaţa nu-i aşa uşoară nici când eşti special nici când eşi normal. Şi, tehnic, normalitatea este un termen relativ :) Nu pot să nu îmi doresc să o părui niţel pe Kylie pentru faptul că oscilează între Derek şi Lucas *de parcă ai putea să nu-l alegi pe Lucas?!?!?!*, dar totuşi ea îmi demonstrează că viaţa de adolescent poate fi şi frumoasă. Are doi băieţi care ţin la ea *încep să cred că Derek o vrea doar aşa de amoru’ artei*, are 2 prietene geniale de cameră şi o mulţime de oameni care ţin la ea şi vor să o protejeze. Ştiu sigură că finalul vă va da peste cap! Toată acţiunea e concentrată spre ultimul sfert de volum o.O Dar na, jos pălăria pentru tanti Hunter! Ador seria şi vreau mai repede să apară şi la noi volumul 3!

Informaţii generale: Volumul a apărut în 2012 la editura Leda. ‚Trezită în Zori de Zi’  face parte din seria ‚Shadow Falls’ a autoarei C.C.Hunter. Momentan, seria numără 5  volume plus un short story, însă la noi s-au publicat doar două.

Nota: 5   din 5.
XoXo,
Adry

8 comentarii:

 1. Vreau atat de mult sa citesc seria asta. Vreau asa de multe carti!!! Imi place foarte mult citatul. Am vazut multe recenzii bune, deci este un must have. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. @Hogof: chiar este o carte super! mie mi-a plăcut la nebunie. dar pentru că am făcut aşa târziu recenzia mi-am mai pierdut din idei şi a ieşit cam aiurea :)) :D kisses

  RăspundețiȘtergere
 3. Oh, oh, la fel de pornită pe săraca Kylie, colega? :)) Acum. Lucaaaaaaaaaas. Team Lucas, ați înțeles, șobolani? S-o ia furnicile pe Fredericka. Me gusta Lucas :o3

  RăspundețiȘtergere
 4. Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. De ceeeee?
  Văd că eu îs cam singura care ține cu Derek -.-
  Bine, țineți voi cu Lucas, dar o să vedeți că Derek o să rămână cu ea în final (SPER!)
  Ador citatele și recenzia. ^^ Mă bucur că ai postat-o anu ăsta :-w

  RăspundețiȘtergere
 5. @Vero: păi altfel cum ?! :)) doar îl răneşte pe Lucasică :o3 merită bătaie din plin!! :)) logic, că suntem în team Lucas -.- fuuush cu Fredericka!! :))

  @Alexandra C: pentru că Lucas o iubeşte mult mai mult pe Kylie decât ratonu' de Derek *care s-a purtat urât cu ea, pe când Lucas nu!*. hei, trebuie cineva să ţină şi cu el, nu ?! :)) Doamen fereşte să rămână cu el!! :)) pe tine te bat!! :)) mersiii :o3 chiar mă gândeam că-i cam varză recenzia, dar dacă ţie îţi place ^^ doaaa, păiiiii :D :)) kisses

  RăspundețiȘtergere
 6. Cred că ai scris în atâtea postări de seria asta încât o cam vreau și eu. e.e faină recenzia!

  RăspundețiȘtergere
 7. @Anca: yaaay!! am înviiins!! :)) mă simt bineeee!! ^^ păi să o citeeeeşti :o3 şi mersiii, eşti o dulce!! :o3 kisses

  RăspundețiȘtergere
 8. @Adry: Maadafascagaga, te ajut s-o ciufulești pe Alexica dacă rămâne cu Derek, fuck :)) Dar e imposibil să nu rămână cu dulceața de Lucas :o3 Doar n-o fi autoarea așa crudăăăăă.

  RăspundețiȘtergere

Pot conta pe tine sa-mi spui ce crezi ♥