5 decembrie 2012

Just thanks!  Şi atunci am spus doar:
 - Fugi! Fugi cât te ţin picioarele! Nu te uita în urmă, nu întoarce capul! Trebuie să scapi, măcar tu!
Era tot ce eram în stare să spun. Am picat în genunchi şi am început să plâng. Lacrimi mari şi reci îmi alunecau pe obraji căzându-mi în poală. Nu mai rezistam, trebuia să las durerea să se reverse, trebuia să ştiu că am făcut totul pentru a te vedea liber. Nu vroiam să te molipseşti şi tu de durerea mea, nu vroiam să te fac părtaş la nenorocul meu. Nu vroiam să-ţi dau drumul şi totuşi am făcut-o. 
Te-am privit în ochii tăi albaştri şi te-am alungat. Cu inima supurându-mi, ţi-am dat drumul în lume. Te-am lăsat să te întorci la viaţa ta. Mi-am dorit să fii fericit, însă alături de mine erai înlânţuit, dragostea pentru mine era prea mult pentru tine, pentru mine...pentru noi. 
N-ai zice că-i posibil aşa ceva, no?! Dar era. Mă iubeai până la infinit şi înapoi. Dar aveam nevoie de tine să fii lângă mine, nu să fii umbra mea. Vroiam să mă iubeşti aşa cum Romeo o iubea pe Julieta, însă nu vroiam să mori pentru mine.. Poate suna ciudat, însă nu sunt pregătită să fiu Julieta nimănui. Nu pot să-mi dau viaţa pentru dragoste, nu acum, nu aici. Poate cândva, undeva voi fi iubita din poveste a cuiva.
Poate un rârâit, cu alţi ochi albaştri îmi va spune că mă iubeşte şi atunci voi simţi că el e Romeo al meu, dar până atunci, dragul meu, te rog, doar fugi! Fugi departe de mine şi de trecutul nostru. Lasă amintirea noastră să-ţi bântuie doar cele mai negre coşmaruri. Lasă fantomele în dulap şi nu te uita după monştrii sub pat. 

Promit să nu te bântui.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ok, începând într-o notă mai mult decât fantasy (este pura ea imaginaţie!!) 
vreau să vă urez ca Moş Nicolae să vă aducă tot ceea ce vă doriţi voi. Şi fie ca maratonul sărbătorilor de iarnă ce se deschide să fie mai magic decât în anii precedenţi.
Vreau să fiţi fericiţi şi să ştiţi exact ce vreţi de la viaţă. Îmi doresc ca fiecare luptă pe care o veţi da cu viaţa să o câştigaţi şi să ne bucurăm împreună de acest lucru.
Vreau să fiţi voi în fiecare secundă a vieţii voastre. 
Vreau ca niciodată să nu uitaţi de unde aţi pornit şi unde aţi ajuns. 

Presupun că fiecare persoană care intră în vieţile noastre are un scop pentru care a venit. Poate că ştie, poate că nu, dar îmi doresc ca momentul în care voi citiţi aceste rânduri şi momentul în care v-aţi decis să-mi fiţi alături zi de zi prin postările mele, vreau să ştiţi că mi-aţi schimbat viaţa.
Blogul şi lumea bloggosferei m-a schimbat. Am învăţat multe lucruri, mi-am făcut prieteni buni(chiar dacă pe unii nu vă cunosc face to face). Ştiu că pot conta pe voi pentru un sfat, o vorbă bună sau pentru simpla prezenţă. Ştiu că poate uneori vorbesc cu pereţii, dar eu mă bucur că am învăţat să-mi canalizez sentimentele în cuvinte. Sunt fericită că am învăţat să creez fragmente de poveste, artisticăreli care să-mi alunge gândurile negre din suflet. 
Şi vă datorez acest lucru doar vouă! Vă mulţumesc!
Fiecărui follower în parte. De 71 de ori Mulţumesc! Mulţumesc că sunteţi aici, că aruncaţi un ochi pe ceea ce bălmăjesc zilnic. Mulţumesc că mă faceţi să fiu o persoană mai bună!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ok, ditamai discursu'. Habar nu am de unde a venit, dar vroiam şi voi să ştiţi! 
Sunteţi minunaţi!

O seară magică să aveţi!XoXo,
Adry ♥


6 comentarii:

 1. UUUh! >:D< Si tie la fel pretenaș! :)
  Abia aștept să ningă!
  Mă bucur că ți-am descoperit blogușorul! :) E adorabilicios! :D
  Eu și exprimarea mea de zorzonică! =))
  (mi se zice zorzonica =)))

  RăspundețiȘtergere
 2. @Anca: mersi scumpo! :*:* şi tu eşti adorabilicioasă cu blog cu tot! :)):*:*

  RăspundețiȘtergere
 3. Şi eu mă bucur mult de tot c-am dat de blogul tău :* :* Îmi place mult de tot ce ai scris şi sper să termini povestioara, de data asta :-w
  O seară mirifică :* :*

  RăspundețiȘtergere
 4. @Rose: mersi scumpo!! :*:* yup, termin! :* :o3

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce frumos ai vorbit. (mă rog, scris) :o3

  RăspundețiȘtergere
 6. @Alexandra C: mersi scumpo! :*:* mersi că ai citit! :*:*

  RăspundețiȘtergere

Pot conta pe tine sa-mi spui ce crezi ♥