18 noiembrie 2012

Dance..
Acordurile de chitară îmi fac inima să tremure, bătăile inimii mi se sincronizează cu tobele de pe fundal. Capul se mişcă uşor pe ritmul melodiei, ochii închişi, mâna mea peste a ta. Zâmbesc, îţi simt căldura palmei pe mâna şi genunchiul meu. Mereu mi-ai spus că-ţi place când stau cu un picior sub mine, îmi spuneai că sunt atât de dulce. Nu văd nimic dulce în poziţia mea, e pur şi simplu modul în care mă simt comod şi în care simt că pot trăi muzica, dar ţie îţi place, ţie îţi face plăcere să mă urmăreşti când muzica pune stăpânire pe mine.
Deschid ochii, te observ cum mă priveşti. Îmi creşte inima. Arunc balerinii cât colo şi, desculţă, mă dau jos din canapea şi te trag după mine. În mijlocul camerei, în centrul covorului pufos, desculţă, de mână cu tine mă apuc să dansez. Te uiţi amuzat la mine. Sunt amuzantă, dar venind de la tine mă simt cea mai frumoasă fată. Nimic lasciv, nimic seducător, doar o mişcare pe ritmul melodiei. Îţi pui cealaltă mână pe şoldul meu şi dansezi cu mine. Mă priveşti cu atâta dragoste, surâsul tău îmi încălzeşte inima. Amândoi, mână în mână, ne sincronizăm şi dansăm de nebuni în cameră. 
Cât pot să te iubesc! Îmi săruţi mâna, îmi săruţi obrajii, gâtul, îmi mângâi faţa şi mă săruţi atât de tandru. Simt cum mă topesc pe picioare. Muzica se pierde, e doar un zgomot de fundal. Tot ce aud este inima care-mi urlă în urechi, dă să-mi spargă pieptul, vrea să se ducă la proprietarul de drept. Inima mea e a ta şi a ta e a mea. 
Îmi şopteşti că mă iubeşti şi că sunt frumoasă, aici, acum, desculţă în mijlocul camerei, cu părul răvăşit. 
Mă simt frumoasă, îţi simt dragostea pulsându-mi prin vene, alergând de nebună până la inimă şi înapoi. Mi-ai acaparat întreaga fiinţă, nu mai sunt doar eu, eşti şi tu, jumătatea mea. Sunt a ta, aici, acum, mereu, oriunde. 
Îmi spui că eşti al meu şi că vei fi mereu, oriunde şi oricând, dar mai ales acum şi aici. 

Melodia se sfârşeşte şi încet totul se întunecă până devine o beznă totală. Se răceşte totul în jurul meu. Deschid ochii şi realizez că sunt tot la mine în cameră, tot la mine în canapea. Tu nu eşti. De atât de mult timp nu mai eşti parte din mine, o bucată din viaţa mea. Eşti doar o amintire, doar un alt capitol încheiat din povestea mea. Şi, singură, cu lacrimi în ochi, pornesc iPod-ul, dau drumul la melodia noastră şi dansez. 
Singură, desculţă şi cu părul răvăşit. Şi-mi aduc aminte de tine, de noi, de mine. De ieri, de trecut, de prezent, de azi. De pagina necompletată din jurnal, de capitolul ce aşteaptă să fie scris, de viaţa ce aşteaptă să fie trăită.

Mulţumesc că mi-ai dat voie să am parte de noi amintiri. M-ai făcut mai puternică.
M-ai învăţat să fiu frumoasă, să mă simt iubită.
Mi-ai arătat ce să caut.
Dar ai uitat să-mi spui când v-a apărea totul..

Te-am iubit.
Mi-e dor de tine, de noi, de mine.
Vise plăcute, iubitul meu!
XoXo,
Adry ♥

2 comentarii:

  1. "Mi-ai acaparat întreaga fiinţă, nu mai sunt doar eu, eşti şi tu, jumătatea mea. Sunt a ta, aici, acum, mereu, oriunde."
    Superb!!
    <3

    RăspundețiȘtergere

Pot conta pe tine sa-mi spui ce crezi ♥