5 iulie 2012

'Cause boys can be sweet !

Cum eu sunt o fană înfocată a plânsului şi a filmelor cheesy, la recomandarea lui Alex (mersi mult !!), am decis să urmăresc şi eu Waiting for forever (2010). Un film în regia lui James Keach cu Rachel Bilson şi Tom Sturridge.
Sincer nu cred să fie un film mai inocent, la modul de sincer şi pur, ca acesta. Filmul ne aduce în prim plan povestea unui băiat, un tip ca oricare altul, pe nume Will Donner. Acest Will este îndrăgostit din copilărie de o fată, o tipă ce este actriţă, Emma Twist. Ok, nimic ieşit din comun, doar că: Will este traumatizat din cauza unui eveniment ce i-a marcat copilăria şi modul de a percepe lumea din jurul său este mai diferit. Pentru el 'viaţa este peachy (perfectă)' pentru că atâta timp cât există posibilitatea să o vadă pe fata iubită el este fericit. Ea este o tânără actriţă care a uitat să mai respire din când în când şi să se bucure de lucrurile ce fac viaţa frumoasă.


Mie, sincer, mi se pare un film absolut fantastic (ok, ştiu! alţii ar putea spune că nu este, dar ghiciţi ce?! e părerea mea şi eu sunt uşor de mulţumit în materie de filme !). Este un film uşor de digerat cu un fir narativ simplu, fară complicaţii, şi bun pentru o seară de vară ! Un film ce ne arată că dragostea poate fi pură, sinceră şi absolut inocentă, că ea porneşte de la o prietenie frumoasă şi poate dura mult. Will este tipul de personaj de care te îndrăgosteşti din secunda doi! Carismatic, simplu şi brunet cu ochii albaştri, tipul băiatului inocent care preferă să mai copilărească decât să ia viaţa în piept! 
Pe alocuri mi-a smuls ceva lacrimi şi mi-a prins bine !:) Mi-a plăcut pentru că în comparaţie cu alte filme de dragoste nu am simţit impulsul de a striga 'sărut-o!!' pentru că nu era cazul. Sentimentele ce le simţeau ei erau perfect capturate în privirile lor şi în postura pe care o adoptau. Ce poate fi mai frumos decât o poveste de dragoste (fie ea şi neîmpărtăşită) cu un amic din copilărie ?! Recomand acest film celor care încă mai cred în puritatea sentimentului şi în speranţa unei iubiri sincere !
Tu 
cât ai aştepta 
să-i spui cuiva cât ţii la el ?Will: Truth is nothing. What you belive to be true is everything.

Will: Bad love letters beg for love back. Good love letters ask for nothing.XoXo,
Adry 

11 comentarii:

 1. E filmul meu preferat.Cred'ca ne asemanam la cceva.Poate imi sfatuiesti ceva filme de acest gen care ti'au placut.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai putea să încerci şi Moulin Rouge (2001), My Girlfriend's Boyfriend (2010), The Bucket List (2007), Remember Me (2010), seria Step Up, Push (2009)..
   Dacă îmi mai aduc aminte îţi spun :*:* dacă vrei lasă-mi p mail idu' tău şi vorbim :*:*

   Ștergere
 2. L.am vazut si eu si e un film care chiar il vei vrea sa il mai vizionezi:X:Xfrumoasa postarea:*Adry

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Probabil îl voi revedea :*:* mersi :*:*

   Ștergere
 3. E drăguț filmul dar eu tot zic că tipul e puuuțin ciudat. :)):*

  RăspundețiȘtergere
 4. N-am vazut filmul, da suna interesant :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Ai ceva de la mine! :D >:D< :*
  http://carcea-georgiana.blogspot.ro/2012/07/caracterizarea-mea-premiu-provocare.html

  RăspundețiȘtergere
 6. Chiar l-am văzut şi...chiar m-a impresionat povestea! Şi mi-a plăcut... iar tipul arată bine:">

  RăspundețiȘtergere

Pot conta pe tine sa-mi spui ce crezi ♥