5 iunie 2012

Dulcele gust al.. răzbunării !

Gânduri rătăcite a decretat: săptămâna aceasta vorbim despre Răzbunare ! 
Răbunaree, răzbunareee.. zău, când zic răzbunare îmi apare în faţa ochilor , sincer, o fază din Tom şi Jerry, una în care Tom şi-o ia în freză de la Jerry. Adică şoricelu e vânat ca să fie păpica lu' nenea Tomiţă şi, logic, se răzbună pe el !! [sincer, acuma Jerry pare foarte malefic!!] 
Tehnic răzbunarea funcţionează in felul următor: cineva îţi face un rău şi tu îl faci pe individ să sufere la rândul lui. De ce? Pentru că nimeni nu are voie să te calce în picioare şi vrei neapărat să fie şi el unde ai fost şi tu, adică undeva jos- unde e umezeală şi miroase a decepţie. Şi vrei cu atâta ardoare să-l faci şi pe el să cadă încât te schimbi, devii mai rău, mai parşiv, mai altfel. 
Eu înţeleg, au fost momente în care m-am răzbunat pe unele persoane că m-au făcut să sufăr facându-mi un rău doar de amuzament şi da ! a fost dulce răzbunarea, dar pentru a o face a trebuit să decad, să ajung la nivelul lor pentru a mă putea răzbuna, pentru a le întoarce răul cu un rău şi mai mare. Nu sunt mândră, dar acea dulceaţă pe care ţi-o oferă suferinţa altuia care ţi-a produs-o şi ţie e foarte tare ! [m-aş risca să spun că merită, însă nu e aşa :)]
Dacă oricine vrea să se răzbune pe tine înseamnă că eşti undeva mai sus decât el iar tu, pentru a te răzbuna, trebuie să cobori din sfera ta şi să ajungi la el pentru a-l răni. Acest lucru nu se merită niciodată. De ce să decazi doar pentru o plăcere de moment ?! Nu se merită, tu ai muncit pentru a ajunge unde eşti, iar alţii vrând să te doboare vor să-ţi facă rău pentru că ei nu pot ajunge în locul tău prin căi cinstite !
Revenind, răzbunarea e un lucru rău- plăcut, dar rău ! Eh, e bună pentru moment, dar apoi poţi avea mustrări de conştiinţă sau poate că nu, dar oricum ar fi o pată va rămâne, acolo, în sufletele voastre !:) 


Înainte de a vă răzbuna pe cineva vreau să vă gândiţi de enşpe mii de ori dacă merită cu adevărat o plăcere de moment cu imaginea pe care o lăsaţi în urmă !:) Trebuie să învăţăm să tăcem, să înghiţim şi să-i dovedim elegant, nu pe la spate şi cu diverse scheme, ci atingând noi praguri ale succesului !:)
XoXo,
Adry ♥

6 comentarii:

 1. Frumoasă comparaţia cu Tom şi Jerry! :)) O să-mi amintesc de postarea asta de fiecare dată când mă voi gândi la răzbunare :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aww ce dulceee :| Rose, scumpo, mi-ai dăruit cel mai mare zâmbet ever!! Thx :*:*<3

   Ștergere
 2. Ce frumos.Numai invidia e devina.Unii dorindu'si sa ajunga pe pozitia pe care suntem noi.Sa ne i'a locul.Insa sa nu uitam-Pietrele sunt aruncate numai in pomii plini cu mere de aur.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi mult! <3
   Şi tu ai spus foarte frumos faza cu pomul ! :*:*

   Ștergere
 3. Ai primit o leapșă la mine pe blog! Chiar două! :*:*:*

  http://anna-annaswords.blogspot.ro/2012/06/leapsa-x2.html

  RăspundețiȘtergere

Pot conta pe tine sa-mi spui ce crezi ♥