25 mai 2012

Just died in your arms...(2)

Iată continuarea. În caz că aţi uitat iată un flashback.

Just died in your arms...
(2)

Autostrada e pustie, lumina gălbuie a stâlpilor de iluminat se vede din loc în loc. Dau drumul la radio- prea multă linişte mă face să cad pe gânduri şi tu mereu eşti în ele- se aude melodia noastră- asta da ironie!. Alte amintiri, butonul de 'replay' iar se apasă singur- ar trebui să-mi controlez şirul gândurilor, dar ceva mă atrage în acele vremuri.. un dor nebun..

Balul de absolvire al meu. Tu erai partenerul meu, iubitul meu mai mare, în primul an la facultate, cel prea incredibil ca să fie real. Cel care era totul pentru mine, aerul ce-l respiram zi de zi şi visul interminabil din care nu  mă trezeam nici măcar dimineaţa. Eram îmbrăcată cu rochia aleasă de tine, rochia ce mi-ai cumpărat-o de ziua mea împreună cu maşina. Îmi amintesc când mi-ai spus cât de bine îmi stă în verdele-smarald al rochiţei cu volănaşe. Spuneai că 'e totul la vedere şi totuşi ascuns', dar nu-mi păsa, ştiam doar că mă vezi frumoasă şi era tot ce conta în acel moment. Vroiam să fii mândru de mine, să te lauzi cu mine, dar nu era nevoie! Tu erai atât de încântat de noi doi încât nu aveai ochi pentru altcineva. Eram doar noi şi atât.  Mi-ai înconjurat mijlocul cu un braţ şi cu celălalt m-ai luat de mână şi am început să valsăm pe ringul de dans. Toţi s-au oprit pentru a ne privi, şuşoteau ceva, dar nu mă interesa, eu te auzeam doar pe tine cum îmi spuneai la ureche că sunt frumoasă şi că mă iubeşti. Ochii tăi infinit de verzi erau plini de iubire şi mândrie atunci când mă priveau şi inima mea sărea peste două bătăi când mă priveai atât de intens. Te iubeam infinit de mult şi erai o parte din mine. Cântecul s-a terminat şi atunci m-ai sărutat atât de uşor, de dulce şi pasional încât toţi şi-au ţinut respiraţia până ne-am recăpătat-o şi noi. M-ai luat de mână şi m-ai condus în afara ringului de dans...

Bâzâitul telefonului mă smulge din tornada de amintiri ce se pornise peste mine. Nu mă uit cine mă apelează, doar răspund:
- Sara, am avut o presimţire ! Unde eşti ? se aude o voce speriată şi aproape înecându-se din cauza plânsului.
- Vin spre casă, Blair, du-te la somn şi când ajung vorbim, îi răspund eu calm.
- Dar.. am simţit ceva, continuă ea speriată.
- Scumpo, ia-l pe Zu lângă tine în pat şi încearcă să adormi. O să ajung şi eu curând, îi urez 'somn uşor' şi-i închid telefonul.
Biata Blair, încă nu s-a obişnuit cu schimbările ce le suferă. De curând a murit bunica ei este tare pierdută, mai ales acum, de când cu condiţia ei, îi este şi mai greu.
Când s-a mutat cu mine l-a adus şi pe Zu cu ea, un motănel negru cu ochii de un albastru atât de pur încât pare ireal. E doar un pisoiaş, dar când te priveşte cu adevărat simţi că ar fi un bătrânel plictisit să-ţi facă morală, dar e un simpatic şi o ajută mereu pe Blair să se liniştească.
Arunc o privire fugară la ceasul de bord. Cinci şi jumătate dimineaţa. Chiar că am pierdut noţiunea timpului cu flashback-urile. Ridic privirea spre autostradă şi observ că nu mai plouă şi cerul are o culoare superbă. Un cer brăzdat de râuri de auriu, nori pufoşi împrăştiaţi de mâna destinului pe tot întinsul orizontului şi el, soarele cel care renaşte din întunericul nopţii, ieşind din pământ şi aducând totul la viaţă..
Ies de pe autostradă şi o iau pe un drum pustiu ce duce spre partea liniştită a oraşului. Drumul spre casă. Acasă... cândva 'acasă' însemna locul unde erai şi tu, dar acum nu va mai fi aşa, te-ai dus ! Fantomiţa mea din camera de hotel #13- hihi, ironia Universului, my dear!


- I remember every sunset
I remember every word you said !-
( Simple Plan- Summer paradise)


XoXo,
Adry ♥

14 comentarii:

 1. Ti-am mai zis cat imi place noul aspect?! :> Si povesteaaa :x

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte frumos <33 mi-a placut enorm de muuult :x

  RăspundețiȘtergere
 3. Fără cuvinte. Sper să apară cât mai curând și partea a3a! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Roaga-te sa vina valu de inspiratie si ai partea a 3a cat ai clipi :)) <3

   Ștergere
 4. Vaiii ce frumos!Vreau nextull!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ehee, am revenit putin, dupa o saptamana incarcata:o3, si numai bine ca am intrat aici, am stiut foarte bine ce ma astepta! Acum, un nou zambet si o curiozitate! Am avut placerea sa citesc si totodata sa imi placa! Frumos, Adry! >:D< :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Drăguţ ca de obicei <3 :*:*

   Ștergere
  2. Multumesc! Si tu esti la fel! :o3 :*

   Ștergere
  3. Mi se pare mie sau mi-ai mulţumit ?! :)) Uoff :*:*

   Ștergere
 6. Oooo doamne cat e de frumooos !!! Astept nextul :*:*:* Bravo !!

  RăspundețiȘtergere
 7. Vrei sa zici Simple Plan, nu Coldplay. Cred.

  Criss

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Coreeect :)) greşeala mea ;;) thx scumpa :*:*

   Ștergere

Pot conta pe tine sa-mi spui ce crezi ♥