18 mai 2012

Gândul- trenul ce vine şi pleacă

Yep, tema de săptămâna aceasta oferită de  Gânduri rătăcite  este Gândul. Fără alte introduceri să pornim.

Gândul este asemeni unui tren, te urci in el şi alegi destinaţia cu ruta cea mai lungă care promite să te ducă departe de lumea atât de monotonă. Alegi să mergi repede ca vântul din timpul unei tornade pentru a evada din realitate.
Round and round, ideas spin in your head ! Atâtea idei ce vin şi pleacă fulgerător. Îţi culci capul pe mână sau îţi sprijini bărbia în palmă şi te duci cu paşi molateci spre Gara Gândurilor.
E momentul să faci o alegere spontană, să-ţi asculţi inima şi să te trezeşti prins în cele mai ciudate gânduri. Acum te uiţi pe geam ce frumos plouă şi în secunda doi îţi aduci aminte că te-a prins odată ploaia când erai cu X prin parc şi s-au întâmplat N chestii (deloc plăcut sentimentul ce te încearcă -.-). Şi după ce realizezi că nu vrei să te gândeşti la asta cauţi altă idee. Cobori din tren în gara cea mai apropiată şi alegi alt gând. Dar şi acesta este cumva legat de amintirile ce acum îţi par atât de îndepărtate şi, în acelaşi timp, dureroase.. Trenul a plecat deja din gară şi până la următoarea staţie mai este. Începi să te laşi dusă de val şi să te bucuri de privelişte. Ţi-e dor de vremurile bune şi, totuşi, nu regreţi că s-au întâmplat. Fac parte din trecut şi dacă nu erau ele nu erai azi cel de acum. Astfel purtat de gânduri timpul trece pe lângă tine.. 
Gândul este cel mai bun prieten al nostru, trenul de nădejde care vine şi pleacă la nevoie şi opreşte oriunde. 

Cam puţintel, dar asta e :) Sper că v-a plăcut.


ps: Nu uitaţi de concurs ♥ !!

XoXo,
Adry ♥

4 comentarii:

 1. Gândul este acel val care te loveşte,îl simţi,după care se retrage!

  RăspundețiȘtergere
 2. Era o melodie... Roxette - listen to you heart :d

  Frumos articol :x

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O aveam în cap dar nu-mi aduceam aminte trupa :)):x
   Thanx scumpo :*:*

   Ștergere

Pot conta pe tine sa-mi spui ce crezi ♥