21 martie 2012

Fior - Acel fior !

Aţi simţit vreodată acel fior când sună telefonul şi te aştepţi să fie el, dar -ce ironie!- nu e .. Ţi se face stomacul ghem apoi îşi revine şi e ciudat. Te bosumfli şi te simţi aşa.. ca şi cum nu mai străluceşte soarele la fel de frumos ca până atunci şi parcă mai rău. Apoi când, în sfârşit, sună sau îţi dă mesaj e un soare atââât de mare şi atâââât de călduros, norii sunt mai pufoşi, păsările sunt mai pline de viaţă şi, ei bine, tu te simţi mult mai bine. Radiezi de la o poştă şi garantat eşti mai roşie ca o floare ce înfloreşte în mijlocul verii. Dacă simţi aşa ceva înseamnă că amicul nostru Cupidon îşi face de cap şi te-a cam nimerit cu a lui săgeată !


Eh, e priva şi se poartă iubirile ce tocmai rodesc, mai ales acum în acest anotimp ce te îmbie să iubeşti şi să fii iubită. Căldura de afară ajută iubirea să se împrăştie mai ceva ca polenul din aer.
 Şi când vezi numai iubire în jurul tău şi tu eşti singură ce-i de făcut ?!  Nu te speria, nu dispera şi, mai  ales, nu te impacienta ! Dacă eşti încă singură e pentru că nu ai găsit pe cineva care să te merite !
 Primăvara- garantat- te vei îndrăgosti dacă deschizi ochii şi ai şi o doză bună de tupeu. Pentru ce tupeu ? Pentru tipul pe care îl placi şi care nu ştie asta. Du-te la el şi intră în vorbă cu el. De ce? Pentru că nu trebuie să-ţi fie frică de el, nu e Bau-Bau şi garantat nu mănâncă fete- crede-mă, dacă le mânca se afla imediat, un canibal prin zonă atrage cam multă atenţie !- şi dacă e drăguţ şi te simţi bine în jurul lui, ei bine, asta înseamnă că aveţi şi nişte puncte în comun. Cu atât mai mult, încă un motiv să te duci la el! Învaţă ce-i place să facă, la ce se pricepe şi, mai ales, învaţă să-l priveşti fără să te înroşeşti ! Ştiu că afară e cald şi merge să-i zici că ţi-e cald, însă nu cred că s-ar simţi bine ştiind că eşti la un pas să leşini lângă el.
 Fi încrezătoare, pentru că eşti frumoasă şi stăpână pe tine ! 
Hai că nu mai fac pe doctorul Phil cu voi ! Simţeam nevoia să împărtăşesc din fericirea mea simpatică ! :)) Uf, săptămâna devine din ce în ce mai bună- acuma sper că nu se strică ! 


XoXo,
Adry ♥   

5 comentarii:

 1. Nu stiu pe unde se ascunde Cupidon, insa pe la mine nu a trecut de muuult... Ma rog, poate e mai bine asa.
  O zi plina de zambete si culoare iti doresc!:*

  Dee.

  RăspundețiȘtergere
 2. Uneori, e mai bina că nu trece ! Lasă, are destul timp la dispoziţie oricum- vine el !
  Mi-aş dori să nu-l mai caut atâta pentru că mă ard mereu :))
  Apropo: Bine ai venit la noi în familie ! :x :*
  Ziua mea e un dezastru umblător :)) Mersi oricum :x
  O zi superbă în continuare ! XoXo.

  RăspundețiȘtergere
 3. Hei!
  Am dat startul primului meu concurs sponsorizat de libraria online Libris, unde poti castiga vol. Divergent de Veronica Roth.
  Te astept sa participi la http://jacqlineveve.wordpress.com/2012/03/15/concurs-libris/
  O zi frumoasa! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Tare aș vrea să-i înfig eu undeva săgeata aia, lui Cupidon! :))

  RăspundețiȘtergere

Pot conta pe tine sa-mi spui ce crezi ♥