26 martie 2012

De câte ori...

Eram cam indecisă dacă să postez sau nu şi în seara asta. Era rândul lui Angi, dar e ocupată cu recuzita pentru mâine de la predare :)) Eh, oricum nu eram eu ferm convinsă dacă să postez sau nu. Într-un final al meu Bro :x m-a inspirat să dau curs ideii ce o aveam în cap. Aşa că 'Mersii, Broo ! :x:*'. Mai ţin să le mulţumesc şi lui Dee şi Criss  (fetele de la Love for books ) că mi-au furnizat frântura de idee- e vorba de un răspuns al vostru la leapşa preluată de la noi cu decalogul. Aşa că ' Mersii, scumpelor ! :x:*'  Să pornim atunci ...


De câte ori nu ţi-ai dorit să mori ? Sau să dispari de pe faţa Pământului ? Ei bine, eu, sincer, de prea multe ori. De ce? Pentru că mă durea prea tare răutatea lumii sau eram prea supărată sau, pur şi simplu, vroiam să ştiu cine ar plânge după mine. De multe ori, am impresia că ar fi ceva gen povestea Alonei (din Năluca şi Năucul)- primele zile 'buhuu, era aşa tânără' şi apoi 'Adry who?'.
Nu vreau să mint şi să spun că nu se va mai întâmpla- pentru că simt şi ştiu că oricât de importantă ar fi viaţa eu tot o să-mi doresc să mor sau să dispar.. Lumea e rea şi vorbeşte şi pe mine mă afectează mult prea tare. 'Gura lumii doar pământul o astupă'- păi da, aşa este ! Trebuie să învăţ să nu mai bag 'lumea' în seamă. Vorba lu' Bro- 'ca un întrerupător'. Switch off forever and ever.
Viaţa este un lucru prea preţios ca să-mi bat joc de el. Sunt atâţia care mor de tineri şi şi-ar dori să trăiască, dar nu pot.. Sunt prea mulţi care adorm seara cu planuri pentru a doua zi şi nu se mai trezesc. Sunt atâţia bolnavi care şi-ar dori măcar încă o oră de trăit şi nu o pot primi.. Timpul pierdut nu se mai recuperează.. :(
Pentru fiecare în parte viaţa nu înseamnă nimic până realizează că pot rămâne fără ea într-o clipită.. Se pierd în detaliile vieţii. Se pierd pe ei în tot procesul 'maturizării' şi din omul pe care îl ştiai vesel şi atât de inocent descoperi că azi s-a schimbat radical- are aere, uită de unde a plecat şi dacă nu eşti în tiparele societăţii de astăzi nu te mai cunoaşte. Sau, vezi Doamne !, e prea net superior ca să-şi mai irosească aerul pe un ' Bună '. După atâţia ani în care ai copilărit cu el/ea, azi te vede şi trece pe lângă tine ca în gară. De ce? Pentru că a uitat că atunci când a avut probleme plângea pe umărul tău sau venea la tine să-ţi ceară sfaturi.. De ce? Din nou: pentru că nu eşti în 'trend'. E atât de aiurea că îţi pierzi un prieten doar pentru că e prea ocupat cu 'viaţa socială ' şi imaginea lui. Deplorabil de-a binelea..   
Da, trăiesc doar de 17 ani şi totuşi consider că fiecare din noi a păţit aşa ceva sau dacă nu- vă asigur că o veţi păţi şi voi sau poate că nu ! Valurile vieţii ne poartă pe toţi după alt vânt, dacă îţi alegi bine prietenii nu se va întâmpla să se despartă căile voastre. Sau dacă se vor despărţi veţi mai vorbi, veţi ţine legătura. Vă urez numai vânt bun care să vă ţină aproape de cei dragi vouă şi vă doresc să nu simţiţi vreodată durerea pierderii unui prieten şi a unei prietenii care cândva însemna totul pentru voi !


Hai că filozoful din mine se retrage. Nu ştiu ce se înţelege din postul de azi.. :) Sper că mesajul meu a ajuns la voi măcar în proporţie de 50 %.

O săptămână superbă vă urez !


XoXo,
Adry ♥

6 comentarii:

 1. Scumpelor, ați primit o leapșă!

  http://anna-annaswords.blogspot.com/2012/03/leapsa_27.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Hehe, ce am facut noi?:))
  Filozofia curge valuri valuri din tine:>. Imi place perspectiva din care privesti lucrurile:).

  Dee.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Păi voi mi-aţi dat ideea când aţi spus că ' Zi mersi ca te trezesti in fiecare dimineata respirand! Unii nu au norocul tau!' şi apoi insipraţia din mine a scris restul. Oricum mersi mult :*:* Nu sunt chiar aşa de admirat :)):P Încer să învăţ din greşeli şi să îi ajut pe alţii să nu le facă la rândul lor - da,da fiecare trebuie să înveţe pe pielea lui ca să reţină, dar sincer nu vreau ca şi alţii să sufere atâta :)

   Oricum vă pupicesc şi vă urez o săptămână genială !:x

   Ștergere

Pot conta pe tine sa-mi spui ce crezi ♥